Tang kan bidrage til grønne løsninger

Tang.nu projektet er slut og i den forbindelse har projektets 5 arbejdspakkeledere, projektleder Annette Bruhn fra Aarhus Universitet, Lone Thybo Mouritsen fra Kattegatcentret, Susan Løvstad Holdt fra DTU Fødevareinstituttet, Marianne Thomsen fra Københavns Universitet og Martin Riis Weisbjerg fra Aarhus Universitet, skrevet en artikel i tidsskriftet Aktuel Naturvidenskab. I artiklen kan man læse om, hvordan dyrkning, høst og anvendelse af tang kan være et af mange virkemidler, som kan dreje verden i en mere bæredygtig retning.

Find artiklen her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s