Den grønne omstilling er blå!

Tang.nu har endnu engang bidraget med data til en ny og vigtig forskningsbaseret rapport. Rapporten er bestilt af Fødevareministeriet og er et katalog over alle de ressourcer fra havet (bl.a. tang), som vi IKKE udnytter, men som kunne udnytte og samtidig bidrage til et sundere havmiljø, et bedre klima og en mere bæredygtig ressource produktion – kort sagt den grønne omstilling.

Rapporten konkluderer at ”En visionær politisk tilgang til bæredygtig produktion af blå biomasse vil understøtte globale, europæiske og nationale strategier og direktiver på tværs af ressourceproduktion, klima og havmiljø og bidrage til at bringe Danmark i førertrøjen på bæredygtige teknologier med potentiale for udbredelse og eksport til resten af verden”.

Du kan finde rapporten her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s