Godt nytår!

Kære projektpartnere, følgegruppe og samarbejdspartnere!

Rigtig godt Nytår til Jer alle!

Tusind tak for endnu et produktivt og spændende år med tang!

Selv om 2020 gik hen og blev et temmelig anderledes år på mange områder, har vi alligevel fået sat masser af tang på dagsordenen med rådgivning om tang som marint virkemiddel, en virkelig flot udstilling om tang i Kattegatcentret, dyrkningsprotokol for søl, havdage, virtuelle møder, symposier og konferencebidrag, foredrag i mindre og rigtig store forsamlinger og artikler i dagblade, fagblade og videnskabelige tidsskrifter.

Vi har fået ekstra 6 mdr til at sammenfatte og formidle vores resultater, dér hvor de gør en forskel. Det betyder forhåbentlig også, at det bliver muligt at mødes fysisk og slutte projektet af sammen inden sommerferien.

Gode ønsker for 2021 fra Tang.nu – vi glæder os til sammen at sætte Tang (endnu mere) på dagsordenen!

Annette og Lone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s