TANG – i et kulturhus nær dig!

”Under havets overflade vokser tang i et væld af forskellige farver, former og størrelser. Tangskovene, der vokser langs klodens kyster, er lige så vigtige i havets økosystemer som skovene er for livet på landjorden. Fra polerne til ækvator skaber tang både fødegrundlag og gemmesteder for utallige marine organismer – fx fisk og smådyr. Samtidig bidrager tang til at holde både havmiljøet og klimaet i balance. Hør hvad tang og alger egentlig er for nogen skabninger – og hvad der adskiller dem fra planter og dyr. Hør også om de særprægede måder tang formerer sig på, hvordan man dyrker tang og om de bæredygtige løsninger tang kan bidrage med i fremtiden”.

Seniorforsker og projektleder for Tang.nu, Annette Bruhn, holder et foredrag om tang i foredragsrækken ’Offentlige foredrag i Naturvidenskab’ på Aarhus Universitet tirsdag d.27.10. kl 19. Foredraget live-streames til 245 kulturhuse i Danmark, på Færøerne og Grønland. Læs mere om foredraget og find dit nærmeste kulturhus med live-stream: https://ofn.au.dk/sted/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s