Speciale-eksamen: tang til smågrise

Du har muligheden for at blive meget klogere på tang, når specialestuderende Elvira Satarova forsvarer sit speciale om tang til smågrise. Det foregår torsdag d. 15. august 2019 kl. 10.00 på Aarhus Universitets Institut for Husdyrvidenskab, som ligger Blichers Allé 20 i Tjele.

Elvira holder oplæg på engelsk om sit speciale og efterfølgende er der diskussion af resultaterne på dansk. Elvira bliver eksamineret af vejlederne Jan Værum Nørgaard og Marleen van der Heide fra Aarhus Universitet og censor Charlotte Amdi Williams fra Københavns Universitet.

Alle er velkomne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s