Danmarks første tangfestival

Anneberg Kulturpark og Dansk Tang sætter fokus på tang ved at afholde Danmarks første tangfestival. Tangfestivallen bliver en del af Geopark Festivalen – altså en festival i festivalen – og løber af stablen 2., 3. og 4. august 2019.

De tre dage kommer til at stå tangens tegn, og forskere, gastronomer, kunstnere, ingeniører, studerende m. fl. vil mødes med lokale indbyggere, sommerhusgæster og udenlandske turister. Der bliver mulighed for at smage, høste, bygge, nørkle, eksperimentere, skabe, lege og arbejde med tang. Kort sagt: Udforske og opleve mangfoldigheden af tang. Der vil være aktiviteter for hele familien.

Du kan læse mere om tangfestivalen og tankerne bag ved her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s