Tangnetværkets 10 års jubilæum

I år fylder det danske Tangnetværket 10 år, og alle er velkomne til Tangnetværkets 10 års jubilæum. Tangnetværket omfatter 400 medlemmer fra myndigheder, universiteter, virksomheder og havbrug, men også kokke, kunstnere og andre, der arbejder med eller har interesse for tang.

Jubilæumsarrangementet sætter fokus på mange forskellige aspekter af tang. Vi kommer ud i verdenen af tang med tang-præsidenten Stefan Kraan og Hans Porse, Susan L. Holdt fortæller om danskernes konsumering af tang, Annette Bruhn gør os klogere på tang som virkemiddel, og der bliver også lejlighed til at høre om Fødevarestyrelsens syn på tang og Lene Langes mere politiske syn på tang- og hvordan kommer vi videre.

Der vil også være pitch, posters, og marked med produkter fra virksomheder.

Alle er velkomne men husk tilmelding (gratis).

Se invitation og endeligt program på www.tangnet.dk og tilmeld direkte her: https://doodle.com/poll/5d5f6cypt2iiyd4m

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s