Bioøkonomi handler også om tang!

At bioøkonomi også handler om tang, blev der sat fede streger under til Dansk Bioøkonomi Konference 2018 på Lolland d.27.9. Tang.nu var talstærkt repræsenteret til konferencen: Der var en flot stand med tang ved Susan Løvstad Holdt fra DTU Fødevareinstituttet , og tre oplæg med bidrag fra Tang.nu. Lars Birger Nielsen fra Bisserup Fisk talte om Økologisk akvakultur i praksis med næringsstofopsamling med tang og muslinger. Jan Værum Nørgaard fra Aarhus Universitet, Institut for Husdyrvidenskab – Husdyrernæring og fysiologi talte om foderpotentiale i lokale ressourcer som græsprotein, søstjerner, insekter, muslinger og tang og Annette Bruhn fra Aarhus Universitet, Bioscience talte om tang til fødevarer og foder.

Spændende konference!

IMG_8602

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s