Tangnetværksmøde om bæredygtig tang- certificering

Tangnetværket inviterer til møde med fokus på bæredygtig tang.

Du kan blandt høre Anette Hastrup fortælle,  hvordan  din virksomhed kan få det eftertragtede Cradle to Cradle bevis. Hans Porse fortæller om Global Seaweed Production Standard og Elena Skytte holder oplæg om økologisk tang og præsenterer guideline for økologiregler for tang. Endelig vil Stig Irving Olsen fra DTU Management Engineering fortælle om, hvornår man kan kalde sin tang produktion/forretning bæredygtig, og Lisbeth Plesner fra Dansk Akvakultur vil fortælle om sin oplevelse af hvilke tanker politikerne gør sig omkring bæredygtighed, certificering og udvikling af det danske tangerhverv.

Læs mere her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s